Списание OFF-road.BG има удоволствието да ви представи най-новата си услуга. За всички от чужбина, които не могат да се снабдят с новия ни брой, за всички, които нямат достатъчно място вкъщи, за всички които са модерни или просто за всички, на които ще им е интересно…

За всички Вас предлагаме нещо ново – дигитална версия на новия брой на списание OFF-road.BG. След кратка и бърза регистрация ще можете да закупите електронна версия на новия ни брой.

Можете да закупите* новия ни брой срещу скромните 3 лв. от >>ТУК<<. Също така, можете да си направите и абонамент за 6 или 12 месеца на дигиталната ни версия на преференциална цена от >>ТУК<<.

Предстои пускането и на някои от последните броеве, като ще се опитаме да развиваме дигиталната версия с допълнителни екстри като галерии и видео. По-нататък през годината, на нашия сайт ще качим и дигитални версии на старите ни издания от 2004 година насам. Желаем си успех, пожелайте ни го и вие.

*Покупката става чрез дебитна/кредитна карта, epay, банков превод и прочие варианти на онлайн търговията, като ще трябва да се регистрирате.

Comments are closed.