Обновените UAZ Patriot и UAZ Pickup бяха двете премиери на Уляновския автомобилен завод за международното автомобилно изложение в Москва.

Всъдеходът и версията му пикап са с изцяло нов интериор. Вече всички модели от гамата на UAZ Patriot са с нов, съвременен инструментален панел. Купето като цяло е станало по-комфортно, използвани са нови, по-качествени материали, а тази компановка е позволила да се добавят нови функции. Нов е воланът с 4 спици, произведен от немската компания Takata-Petri AG, както и аудиосистемата с USB-вход.

Внимание заслужава новата цветова гама в интериора на UAZ Patriot, която залага на два цвята – черен графитен и бежов. Обновена е и климатичната система, производство на немската фирма Sanden. Още в базовата версия Classic на всъдехода вече се предлагат електрически огледала и стъкла на предните врати.

Що се отнася до UAZ Pickup, при него новост е и дизеловият двигател ЗМЗ – 51432. Агрегатът с обем 2,2 литра, комън рейл система и турбина Garett е с мощност 110 к.с. при 3800 об/мин и въртящ момент от 270 Нм, като покрива Евро 4.

Comments are closed.