След като в началото на тази година видяхме концептуалния вариант на Nissan Pathfinder 2013, сега японците представиха първите официални снимки на серийния модел. Първите впечатления от изображенията са, че производственият вариант на всъдехода е максимално близък до прототипа.

Nissan Pathfinder 2013 ще направи своя публичен дебют през есента, най-вероятно на автосалона в Париж, след което ще се появи и в шоурумите.

В сравнение с настоящото поколение, Nissan Pathfinder 2013 изглежда като еднообемен кросоувър, като единствената визуална разлика е добавянето на пластмасови протектори на броните и праговете при серийния модел. Както и при концепта, реалният SUV е с широка предница, изтеглени светлини и изпъкнала решетка, а отзад виждаме голям спойлер.

Все още няма официални снимки от интериора на Nissan Pathfinder 2013, но се очаква и той да е близък до концепта, което от своя страна означава по-качествени материали и по-атрактивен дизайн, сходни с тези в марката Infiniti. Що се отнася до задвижването, очаква се нов V6 двигател с CVT трансмисия, както и цялостно понижение на разхода на гориво и вредни емисии.

>>ВИЖТЕ НОВИЯ БРОЙ 98 НА СПИСАНИЕ OFF-ROAD.BG>>

Comments are closed.