Списание OFF-road.BG вече разполага с новите оригинални GoPro аксесоари GoPro Wi-Fi Combo Kit и Dive Housing. Новото поколение продукти на американската компания позволяват съответно управление на 50 камери от разстояние и снимки под вода с изключителен контраст

GoPro Wi-Fi Combo Kit
Производителят на най-универсалната камера в света, компанията GoPro, разработи джаджа, с която всеки може да заснеме видео с професионално качество по време на всякакви активни дейности. Официално излязъл на пазара в САЩ през юни, комплектът Wi-Fi Combo Kit вече е достъпен и за българските почитатели на качествения видеоматериал.
Продуктът се състои от устройство Wi-Fi BacPac и дистанционно управление. Той дава възможност за контрол върху множество камери едновременно чрез смартфон, таблет или чрез дистанционното, включено в комплекта. Тези екстри допълнително допринасят за удобството при използване на най-универсалната камера на света. Сега движението може да бъде заснето от различни ъгли или на различен етап, при това с едно натискане на бутона на дистанционното.
Устройството позволява да управлявате от разстояние GoPro камерата си и да я включвате и изключвате, без да прекъсвате движението си. Всички фенове на GoPro ще могат да използват Wi-Fi Combo Kit, независимо кое поколение камера имат. Той е съвместим както с новата HD HERO2, така и с оригиналната HD HERO.
Новите играчки ви позволяват да контролирате до 50 камери едновременно на разстояние до 180м, а скоро се очаква и софтуер, който дава възможност за споделяне на видео в реално време. Контролът на камерата чрез смартфон и таблет ще е възможен също съвсем скоро чрез специално безплатно приложение за iOS и Android. Новите софтуерни решения ще са съвместими само с HD Hero2.
За да зарадват любителите на водните спортове и забавленията на плажа, от GoPro са предвидили дистанционното да е водоустойчиво до 3 м дълбочина. То има лента за прикрепяне към тялото и халка за прикрепяне и предпазване на отвора за зареждане. Устройството за безжична интернет връзка се зарежда с 12” USB кабел, който е включен в комплекта, заедно с кабела за зареждане на дистанционното.
Цена GoPro Wi-Fi Combo Kit – 249 лв.

Dive Housing – при гмуркане
Нов продукт, специално разработен за гмуркачите, е защитната кутия Dive Housing. Нейната плоска стъклена леща дава максимално ясна картина при снимане под вода, ограничава ефекта на замъгляване и е идеална за снимки и видео при подводни дейности. Както всички корпусни кутии на GoPro, тя е водоустойчива до 60 м. Dive Housing е една от поредицата екстри за различни спортове, благодарение на които компанията GoPro наложи в световен мащаб своите преносими и закрепващи се почти навсякъде камери.
Цена GoPro Dive Housing – 109 лв.

GoPro HD HERO2 и аксесоарите GoPro Wi-Fi Combo Kit и GoPro Dive Housing може да закупите в редакцията на списание OFF-road.BG на адрес: София, бул. Ботевградско шосе 264, сграда Юнг 3
Предлагаме безплатна доставка с куриер в цялата страна
За повече информация и поръчки тел. 0896 833 822

Comments are closed.