Тунинг специалистите Onyx Concept, които са специализирани в доработките на Land Rover, Bentley и BMW, представиха информация за проекта си Range Rover Evoque Rouge Edition.
Шефът на Onyx Concept Тревор Мъсгрейв заяви, че Range Rover Evoque Rouge Edition ще бъде представен до месец, а вече има 10 почти завършени автомобила. Два от тях ще са в Англия, докато останалите ще бъдат разпратени до дилърите в Лос Анджелис, Пекин, Шанхай и Москва.

Доработеният Evoque Rouge Edition е с нови предна и задна брони, редизайн на предния капак с въздуховоди, широки колесни арки, странични стъпенки и карбонови елементи в различни части на купето. Карбонът е използван широко и в интериора, където го откриваме в доста детайли по арматурното табло и дори волана.

Специално за Evoque, от Onyx Concept са разработили нови ковани джанти, но все още няма информация за размерите им. В момента се довършва и ъпгрейдът по бензиновите и дизеловите двигатели, като тунерите обещават повишена мощност и още по-добра динамика на луксозния компактен SUV.

Comments are closed.