Екип български журналисти и приключенци заминава за тазгодишното издание на Rainforest Challenge 2012 със съдействието на списание OFF-road.BG. Състезанието, което се провежда на територията на Малайзия от 15 години, минава за може би най-тежката трoфи оф-роуд надпревара, граничеща с екстремно оцеляване в джунглата.

На Rainforest Challenge 2012 за втори път, пет години по-късно след първото си приключение, заминава кореспондентът на списание OFF-road.BG Петър Цанов. Таи година негов спътник ще бъд оф-роуд ветерана Събин Коларов. Двамата българи ще заснемат подробен материал в снимки и видео, като очакваме след завръщането им да видим поредния уникален репортаж за най-екстремното оф-роуд състезание в света. Благодарение на SPOT тракера, който взимат със себе си, при ясен сигнал ще можем да следим на живо придвижването на колегите ни и кервана на Rainforest Challenge 2012 ТУК.

И тази година, юбилейното 15-то издание на Rainforest Challenge 2012 събра екипажи и медии от цял свят. Всички те заедно ще се борят срещу суровите условия на малайзийската джунгла, подлагайки себе си и автомобилите си на свръхнатоварване.

За зaгрявка, ето един уникален филм от миналогодишното издание на RFC:

Comments are closed.