cover-128.inddТърсете на пазара новия брой 128 на списание OFF-road.BG. Последното ни лятно издание е шарено и разнообразно точно като отиващия си сезон, а всеки, разлистил страниците му, ще може да открие материал точно по вкуса си.

Започвайки с новостите в света на оф-роуд машините, няма как да подминем някои от знаковите премиери на автосалона във Франкфурт – ултра SUV машините Bentley Bentayga и Jaguar F-Pace вече са готови, както и далеч по-бюджетните, но доста важни за автомобилната индустрия Kia Sportage и Volkswagen Tiguan.

Извън големия автосалон, в брой 128 на списание OFF-road.BG ще разберете повече и за поредното обновяване на един тачен всъдеход – Toyota Landcruiser 200 и разнояйчният му близнак Lexus LX.

kamaz_offroadbg_128Минавайки към по-сериозната техника, един от акцентите ни този път е Русия. И по-точно руската високопроходима техника в едрогабаритен мащаб. Така, ще се запознаете с новия камион на Камаз за рали Дакар 2016, както и с новото поколение проходими камиони Урал NEXT. Плюс идеите на най-добрите руски студенти по дизайн за нова Буханка, УАЗ Патриот 2 и др.

Но това не е всичко, на страниците на брой 128 на списание OFF-road.BG ще срещнете един уникален проект от съседна Гърция – Korres P4. Возилото представлява уникална комбинация от суперкар в стила на Chevrolet Corvette, рали-рейд болид и траялен всъдеход с ход на окачването от над 1 метър. А компания му прави сериен Volkswagen Beetle от 1969 година, подготвящ се за участие в Baja 1000.

buhanka_offroad_128Спортната тематика този път включва обзор на мотокрос сезона, Six Days Crazy Job, Зверино Екстрийм и Верея Трофи. А за десерт сме ви оставили първата моторизирана експедиция до Северния полюс, отново дело на руснаци, плюс най-новите екстремни телефони на CAT и Kyocera…

Приятно четене!

Comments are closed.