opel_adam_rocksOpel Adam Rocks е студия на тема градски кросоувър, базиран на лайфстайл мъника Adam, представен през есента. Концептуалният модел ще бъде показан по време на международния автомобилен салон в Женева през март.

Opel Adam Rocks е с нов стил на купето с три врати, мускулести детайли и пропорции и отварящ се покрив. Дължината на модела е едва 3,7 метра, като от Opel обещават, че кросоувърът ще запази десетките хиляди вариации на екстериора и интериора и модерната информационно – развлекателна система от конвенционалния Adam.

Разработването на Opel Adam Rocks е вдъхновено от градските „паркур” акробати и според компанията кросоувърът е за тези, които търсят персонална свобода „не по утъпкания път“, извън градския пейзаж. Мъникът има по-висока и по-широка стойка на колелата си, както и по-силен и компактен външен вид. Специалното усещане за лична свобода е допълнително подчертано от вида на кабрио и текстилния покрив, който предлага свободен поглед към небето. Текстилът се простира по цялата широчина и дължина на покрива назад чак до третите колони.

Comments are closed.