За засилване на интереса към Mini Countryman, фирмата направи маркетингов трик, съюзявайки се със състезателите от екстремния шампионат Red Bull Crashed Ice. Последният представлява комбинация от хокей на лед, даунхил пързаляне и бордеркрос, с участието на някои от най-яките и добри хокеисти. Заедно с част от екстремистите, компанията пусна доста интересен и загатващ клип. Казваме загатващ, тъй като не е обработен перфектно, но все пак си струва да се види.

Единственият проблем, който имаме е, че не са споделили дали това е новото Mini Countryman JCW. Както знаете, разцветките на изпиления модел са черно-червени, каквито се виждат ясно във видеото.

Но броните, спойлерите и джантите, които ще се монтират на JCW модела, вече се предлагат от специализираните дилъри още преди появата на модела. Промяната в двигателния отсек все още не е известна, но съществува.

Mini countryman JCW или не, това определено е турбо модел, перфектно съчетан за агресивния и леко брутален хокей-играч. Но за следващото видео настояваме за сноубордисти и рампи!

Comments are closed.