Mercedes_G63_AMG_Green_MonsterАвтомобилни папараци хванаха камуфлажен нов вариант на Г-класата, наричана в интернет Mercedes G63 AMG Green Monster. Возилото с брутални колела и размери изглежда като изтърван от „Джурасик парк“ праисторически хищник.

Според запознати, Mercedes G63 AMG Green Monster ще е версия с 4 колела на бруталната триоска G63 AMG 6×6. И като такъв, офроудърът е екипиран с агресивен боди кит, включващ уширени колесни арки, ревизирани стъпенки и модифицирани брони. Моделът има също допълнителни фарове, монтирани на покрива, увеличен клирънс и 5-лучеви нови джанти, „обути“ с гуми за оф-роуд.

За задвижването на Mercedes G63 AMG Green Monster ще се грижи добре познатият 5,5-литров V8 агрегат, с 544 к.с. мощност и 760 Нм въртящ момент. Моторът ще бъде стикован със 7-степенна автоматична скоростна кутия и 4х4 задвижване с бавни предавки и блокажи.

Все още няма друга информация за Mercedes G63 AMG Green Monster, но се очаква бруталният всъдеход да се появи на пазара още през първата половина на 2015 година.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.