По време на автомобилния салон в Лос Анджелис бе отпразнувана 10-тата годишнина на Jeep Wrangler Rubicon. За да отбележи юбилея, Chrysler представи специална празнична серия на оф-роудъра, наречена 10th Anniversary, която ще е на пазара през пролетта на 2013 година.

Jeep Wrangler Rubicon 10th Anniversary е базиран на стандартния Rubicon с 2 или 4 врати, но юбилейният модел е с 10 мм по-висок клирънс и фабрично излиза с нови 17-инчови джанти с гуми BF Goodrich KM2. Външният вид се отличава с масивни стоманени черни брони, нови апликации и др. Отвътре виждаме нов червен кожен салон с избродирано лого на специалната серия, като последното може да се види и на други места по купето.

Юбилейният Jeep Wrangler Rubicon е с добре познатия Pentastar V6 3.6-литров двигател с мощност 285 к.с. и въртящ момент от 352 нм. Моторът се комбинира с 6-степенна механична или 5-степенна автоматична ттрансмисия. Задвижването е парт-тайм 4х4 с трансферна кутия Rock-Trac и блокируеми диференицали Tru-Lok. Мостовете са, разбира се, Dana 44.

Домакински ножове Fiskars на атрактивни цени

Брадви Fiskars от списание OFF-road.BG

Универсален нож Fiskars само за 9,90 лв.

Comments are closed.