great_wall_hover_eКонцептуалният Great Wall Hover E бе звездата на китайския автопроизводител в 34-тото издание на Международния автомобилен салон в Бангкок. Ежегодното престижно събитие се отличава със своя търговски характер за разлика от останалите салони, на които само се излагат автомобили. Тази година салонът отбеляза рекордните 40 000 заявки за покупка на автомобили.

Концептуалният SUV модел Great Wall Hover E, представен за първи път през 2012 г., заинтригува публиката със съвременния си и авангарден дизайн, високотехнологичната си конфигурация и хибридната концепция, което му донесе и наградата за концептуален модел на автосалона.

Great Wall Hover E е първият хибриден SUV на GWM с модерен външен вид, с повдигащи врати, панорамен покрив, и много други технологии. Най-интересното в интериора на автомобила е контролната система с тъч скрийн ЕL дисплей, който позволява наблюдението и контрола на автомобила. Моделът използва новата генерация хибридни системи на GWM и метод за произвеждане на електричество посредством слънчеви батерии.

По време на автомобилния салон говорителят на китайския автомобилен производител разкри плановете на GWM за нов завод в Тайланд, в чийто регион компанията планира да развива SUV сегмента си.

Comments are closed.