balkan_offroad_rallye_2015_day7Васил Томов изгуби водачеството в генералното класиране при ATV-четириколките в предпоследния етап на Balkan Offroad Rallye 2015. Заради технически проблеми, българинът загуби много време на трасето и вече изостава с над 20 минути пред французина Кевин Шену.

При SSV – четириколките, Цанко Цанков и Зорница Тодорова отбелязаха поредна етапна победа и увеличиха преднината си като водачи на кервана в класа си. Най-близко от техните конкуренти са Мишел Питу и Антоан Мишлу от Франция, но на цели 2:40 часа.

При крос-кънтри автомобилите, поредна етапна победа взеха Десислав Славчев и Маргарита Стайнова с Мерцедес, но начело на генералното класиране с комфортен аванс продължават да са Петър Ценков и Иван Маринов (Опел Антара). Вторите за момента Хофстра Риентс и Петер де Врийс са на 1:17 часа от тях.

При мотоциклетите, Юен Беат от Австрия върви уверено към своята втора победа в Балкан Офроуд Рали, а при камионите, шансът за купата е в Томас Шмид от Германия с Унимог.

В екстремния клас, водач в генералното класиране продължава да е миналогодишният победител Мартин Хеле с Тойота.

Следете новините в новия ни сайт АВТО OFFNews

Comments are closed.