cover-129.inddТърсете на пазара брой 129 на списание OFF-road.BG. В горещия есенен брой темаиката е на особено високо ниво. Определено акцентът в изданието е Balkan Offroad Rallye 2015 – мегамаратонът направо „превъртя интернета“ в края на септември с уникалното си трасе и солидното международно участие, включващо за първи път клас за камиони в българска оф-роуд надпревара въобще.

Другият акцент в брой 129 на списание OFF-road.BG е първото издание на RFC Balkans – или за първи път България бе домакин на серия от глобалните квалификации на Rainforest Challenge. А третото интересно международно състезание на нашите страници е 20-тото юбилейно издание на „азиатския Дакар“ – Asia Cross Country Rally.

В новия брой 129 на списание OFF-road.BG ще прочетете още за останалите новости от IAA 2015, проектите за хибриден Mitsubishi Outlander за състезания, най-готиният Opel Mokka на света, уникалното експедиционно ремарке Patriot TH560, нови оф-роуд кемпери и т.н.

За любителите на мотоциклетите, брой 129 на списание OFF-road.BG предлага информация за Red Bull Sea to Sky, както и за финала на мотокрос сезона у нас.

Приятно четене!

Comments are closed.