cover-124.inddС новия брой 124 на списание OFF-road.BG празнуваме нашата 11-та годишнина! Вече 11 години се доказахме като единственото издание на българския печатен (и онлайн) пазар за най-новото, най-интересното и най-важното от света на оф-роуда, 4х4 автомобилите, ендурото, пътешествията и приключенията. За което, разбира се, трябва да благодарим и на вас – нашите верни читатели и приятели, с които сме заедно толкова години. И ви обещаваме, че още дълго време ще сме заедно!

И така, в празничния брой 124 на списание OF-road.BG решихме цифрата 11 да бъде обвързана с 11 нови и интересни 4х4 и оф-роуд модела, които щурмуват пазарите по света и у нас. Кои са те, ще прочетете в списанието, но са шарени – от лудия пикап Startech Range Rover, през нови хибридни джипки и могъщия Unimog.

В новия брой 124 на списание OF-road.BG тествахме за вас няколко интересни и актуални SUV модела. Преди премиерата в България подкарахме новото Suzuki Vitara. Вижте дали автомобилът има потенциал на нашите страници. Тествахме също третото поколение Kia sorento, новите Mercedes GLA и BMW X6. На изпроводяк, подкарахме и една от легендите в оф-роуда – Land Rover Discovery IV.

За феновете на спорта сме подготвили репортаж от Самоков 4х4, както и интервю с младия български ендуро талант Теодор Кабакчиев. Плюс ревю на новия мотокрос сезон.

Не сме пропуснали и любителите на пътешествията и аутдора, за които в новия брой 124 на списание OF-road.BG сме подготвили уникален материал за уникална експедиция на остров Ява, както и практични съвети за подготовка на кемпера и караваната за новия сезон.

Приятно четене!

Comments are closed.