След като показа програмата си за новия Mercedes G63 AMG, сега немската тунинг компания Brabus се захвана и с Mercedes ML63 AMG. Спортният SUV, както и събрата му, могат да се видят на специализираното изложение Essen Motor Show.

Mercedes ML63 AMG също е с повишена мощност – от 518 на цели 611 конски сили. Въртящият момент е нараснал от 699 на 820 Нм, като с тези характеристики Brabus версията на ML се изстрелва от 0 до 100 км/ч за 4,5 секунди, а максималната скорост е 300 км/ч (електронно ограничена).

Brabus предлага настройка и на заводския опционален AMG Performance кит, който в оригинал надува ML63 до 550 к.с. и 758 Нм. След намесата на тунерите, моделът добива представените в началото динамични стойности. Допълнителната тяга на спортния SUV се получава от специалната спортна изпускателна система, както и от майсторското бърникане в електрониката на двигателя.

Brabus предлага контролен модул за окачването AIRMATIC, благодарение на който центърът на тежестта се намалява и всъдеходът става с подобрено управление. Пет нови модела джанти с размер до 23 инча са сред останалите екстри за тунингования ML63 AMG.

Домакински ножове Fiskars на атрактивни цени

Брадви Fiskars от списание OFF-road.BG

Универсален нож Fiskars само за 9,90 лв.

Comments are closed.