Току що се свързахме с нашия отбор в рали “Дакар” и имаме добри новини! Младен Вачков в крайна сметка е успял да завърши етап 4 късно през нощта и да се добере до бивака.

Много проблеми е имал нашият пилот, който стартира с добро темпо отсечката. Грешна навигация, скъсан резервоар, счупен ауспух и счупено колело на четириколката са несполуките, които една след друга застигат нашия пилот в трасето.

Младен е останал без бензин на 14 км от старта, а Руси Русев е тръгнал да му помогне с журналистическия автомобил. За лош късмет, местната жандармерия е завардила всички проходи към трасето и Руси не е бил допуснат.
Друг участник е дал литър бензин на Вачков и той е успял да мине още няколко километра към края на отсечката. Как се е добрал до финала не успяхме да разберем, но след цяла нощ работа от страна на Димитър Ортаков – Омбрето, машината на Младен е възстановена и той ще стартира днешния етап.
Според Руси, Младен е изглеждал учудващо свеж когато се е прибрал в бивака. Ценков все още има проблеми с електрониката и Омбрето се консултира с други механици, за да го отстрани.

Стискаме палци на българите в рали Дакар!

Коментари

  1. Aryan казва:

    НЕСЛОМИМ БЪЛГАРСКИ ДУХ!!!!