cover-132.inddТърсете на пазара новия брой 132 на списание OFF-road.BG. В новото ни издание акцентите са няколко – големите оф-роуд надпревари в цял свят и автомобилите: от най-новите 4х4 и оф-роуд предложения, демонстрирани на изложението в Детройт, до силни ретро материали, посветени на значими събития.

С поглед назад се обръщаме към легендарната марка Jeep, която празнува своята 75-а годишнина. Само 7 лета не стигнаха на Land Rover Defender, за да догони своя американски първообраз. Така, след 68 години вярна служба, се разделяме с британската оф-роуд икона. Доста по-млади, но не и по-малко атрактивни са 4х4 моделите на BMW, които отбелязват своя 30-ти юбилей.

С поглед напред пък тествахме новия хибрид BMW X40e, както и цялата 4х4 гама на Skoda, в типичните зимни условия на сняг и лед, които трябваше да открием чак в Алпите. Още по-напред в бъдещето гледаме с рали-колите, за които мечтаем. Повече за тях – в брой 132 на списание OFF-road.BG.

И все пак, основният акцент в новия брой 132 на списание OFF-road.BG е рали „Дакар“ 2016. Вижте подробният репортаж – анализ за последното издание на легендарния маратон на нашите страници. Също така, ще може да прочетете за още едно голямо оф-роуд състезание – Rainforest Challenge 2015. Както и за деривата на „Дакар“ Africa Eco Race 2016 и японската рок-краулинг надпревара We Rock.

Тези и други интересни истории – само в брой 132 на списание OFF-road.BG! Приятно четене!

Comments are closed.